Yaz Kombininizi Baştan Yaratacak Aksesuar Önerileri

 

Yaz aylarında stilinizi canlandıracak ve fark yaratacak aksesuar arayışındaysanız, Happy-Nes'in el yapımı aksesuar koleksiyonu tam size göre.

Happy-Nes, yaz sezonu için el yapımı bileklikler, halhallar, gözlük askıları, telefon boyun askıları, parmak arası terlikler, hasır şapkalar, bel çantaları, plaj çantaları ve desenli iPhone kulaklıkları gibi çeşitli aksesuarlar sunuyor. Bu aksesuarlar, yaz kombinlerinizi tamamlayarak tarzınıza modern ve özgün bir dokunuş katıyor.

Sıcaklıklar yükselmeye başladığında yaz sezonunun heyecanı içimizi kaplar, uzaklara seyahat etmeyi düşünür ve popüler seyahat destinasyonları arasında kayboluruz. Yaz sezonu aynı zamanda parıldayan kıyafetlerinizi giymek, yeni trendler ve kombinler denemek için de harika bir sezondur. Eğer bu yazın trendlerinin ne olduğunu merak ediyorsanız fazla uzaklaşmanıza gerek yok. Çünkü her yaz olduğu gibi bu yaz da aksesuarlar hem minimal hem de güzel yaz kombininizi tamamlamak ve farklılaştırmak için gayet hesaplı  tercihler olarak karşımıza çıkıyorlar. Yeni yaz sezonu için bütün gardırobunuzu yenilemek yerine birkaç tane güzel aksesuara yatırım yaparak birbirinden çeşitli kombinler yaratabilirsiniz. Happy-Nes’in sizler için sunmuş olduğu kullanışlı ve birbirinden şık aksesuarlar sayesinde bu yaz hem yeni trendi yakalayıp hem de görünümünüze farklı bir hava katabilirsiniz. 

El Yapımı Rengarenk Bileklikler

Yaz kombininizi tamamlamanın en iyi yollarından biri elbette ki bu yaz ön plana çıkan trendlerden biri olan bilekliklerdir. Dönem dönem kendine yaz modasında yer bulup bu yaz da yükselişte olan bileklikler her zaman kombinlerimizde kendilerine yer bulmuşlardır. El yapımı ve birbirinden güzel rengarenk bileklikler ile yaz kombininize yepyeni bir görünüm katıp güneşli günlerde tarzınızı parlatabilirsiniz. İster halhallarınızla isterseniz de hasır şapkanız gibi farklı aksesuarlarınız ile kombinleyebileceğiniz Happy-Nes’in el yapımı bileklikleri ile yazın enerjinizi en üst seviyede tutun. 

El Yapımı Zarif Halhallar

Bilekliklerden bahsetmişken de tarzınıza hem renk hem de enerji katacak olan bu yazın trendi halhallardan bahsetmemek olmaz. Çünkü yaz kombininizi çeşitlendirirken el bileklerinizin olduğu kadar ayak bileklerinizin de renklendirilmeye ihtiyacı vardır. Birçok kültürde yeri olan halhallar, farklı aksesuarlar ve kıyafetlerle kombinlemeye çok uygun aksesuarlardandır. Bu yazın trendlerinden olan el yapımı halhallarınızı ayakkabılarınızla, parmak arası terliklerinizle, sandaletlerinizle ve tabi ki bilekliklerinizle kombinleyebilirsiniz. Bunu yapmanın en güzel yollarından biri de Happy-Nes’in el yapımı halhallarıdır.

 El Yapımı Kullanışlı Gözlük Askıları

El Yapımı Telefon Boyun Askıları

Elbette gözlüklerimizi de yaz kombinimizin dışında bırakamayız. Bu zamana kadar kombinlerin dışında bırakılan, kullanışlı olmaları ve gözlüklerimizin zarar görmesini engellemeleri sebepleriyle kullanılan gözlük askıları, işlevselliklerinden öteye  geçerek tarzımızın bir parçası olmaya başladılar. Özellikle rengarenk kaplamalarla ve desenlerle, bu yaz için hem işlevsel hem de şık bir aksesuar olan gözlük askısı gibi basit bir aksesuar bile kombininize bambaşka bir görünüm verebilir. Happy-Nes’in birbirinden farklı renklerde ve tasarımlarda  el yapımı gözlük askıları ile gözlüklerinizi hem koruyarak hem de süsleyerek kombininize farklı bir enerji katabilirsiniz.

Soru: Yaz aylarında tarzımı nasıl canlandırabilirim?

Cevap: Yaz aylarında tarzınızı canlandırmak için Happy-Nes'in el yapımı aksesuar koleksiyonundan faydalanabilirsiniz. Rengarenk bileklikler, zarif halhallar, kullanışlı gözlük ve telefon askıları, şık hasır şapkalar ve özgün tasarımlı diğer aksesuarlarla kombinlerinize enerji katabilir, günlük ve özel gün kombinlerinizde fark yaratabilirsiniz.

El Yapımı Rahat Parmak Arası Terlikler

Yaz kombinlerimizin en pratik tercihlerinden birisi belki de parmak arası terliklerdir. İster sahilde bir yürüyüşe çıkıyor olun isterseniz de evinizin yakınındaki bir markete kahvaltılık almak için gidiyor olun parmak arası terlikler her zaman kurtarıcılarımız olmuşlardır. Pratik olmalarının yanında, ayaklarımızı yerden kesmek gibi basit bir işlevden de öteye giderek hem rahat olmaları hem de ayaklarımızın hava almasına izin vermeleri sayesinde çok da rahatlardır. Kombinimizin böyle pratik ve rahat olan bir parçasını seçerken özen göstermemizde fayda var. Çünkü hem kalitesi hem de kombinimize kattığı hava bizler için çok önemli. Happy-Nes’in birbirinden çeşitli renkte ve desende olan el yapımı parmak arası terlikleri ile kaliteden ve konfordan ödün vermeden birçok farklı kombin oluşturabilirsiniz. 

El Yapımı Telefon Boyun Askıları

El Yapımı Telefon Boyun Askıları

Geçen yaz ufak ufak hayatımıza giren hem kullanışlı hem şık hem de telefonunuzu güvende tutan bir aksesuar olan telefon boyun askıları bu yaz da son derece moda. Bunda telefonların artık çoğu ihtiyacımızı gidermesi ile birlikte çanta yerine sadece telefonumuzu yanımıza alıp çıkabilme olanağımızın etkisi büyük. Telefonlarımızın değerlerinin artması ile birlikte de her geçen gün onları koruma ihtiyacımız da artıyor ancak onları korurken tabi ki şıklığımızdan ödün vermek zorunda değiliz. Hayatımızda büyük bir yer kaplayan telefonlarımızın tarzımızın bir parçası olmasını sağlayan Happy-Nes’in el yapımı telefon askılarının birbirinden farklı renkteki seçenekleriyle hem telefonlarınızı güvende tutup hem de farklı kıyafetler ile birbirinden şık ve enerjik kombinler oluşturabilirsiniz. 

El Yapımı Yazlık Hasır Şapka

Güneşli günlerin gelmesiyle birlikte bizi kavurucu güneşten koruyacak olan hasır şapkalar, yaz kombinlerimizin olmazsa olmaz aksesuarlarından halinde geliyor. Hasır şapkalar, hafif olmaları ile birlikte nefes alan gözenekli yapıları sayesinde de ister plaja isterseniz de pikniğe giderken olsun yanımızdan ayırmamamız gereken önemli bir aksesuardır. Bu yaz kombinlerinize farklı bir hava katacak birbirinden renkli ve enerjik Happy-Nes el yapımı hasır şapkaları ile yaz trendlerini yakalayabilirsiniz.

El Yapımı Özel Tasarım Bel Çantası

Bir seyahate gittiğimizde veya sadece yanımıza az eşya alıp dışarıya çıkmak istediğimizde bel çantaları bizim kurtarıcılarımız olurlar. İhtiyacımız olan küçük eşyaları içine koyabilir ve gerektiğinde de hiç zorlanmadan bulup kullanabiliriz. Yükselen trendlerden olan bel çantaları ne kadar pratik eşyalar olsalar da kıyafetlerimizle kombinleyebileceğimiz kadar şık olanlarını bulmak her zaman kolay olmayabilir ancak Happy-Nes’in farklı tasarımdaki ve renkteki el yapımı bel çantaları ile işiniz artık çok daha kolay.

El Yapımı Plaj Çantası 

Havaların ısınmasıyla ile kendimizi plajlara atmak için gün saymaya başladık bile. Plaja giderken yanımıza almamız gereken eşyaların listesi güneş kremi, havlu, yedek kıyafetler, atıştırmalıklar gibi birçok ihtiyaç ile uzayıp gider. Peki bunca eşyayı yanımıza nasıl alacağız? Tabi ki her yazın trendi olan plaj çantasına ihtiyacımız var. Yani birbirinden güzel el yapımı bilekliklerle, halhallarla, hasır şapkalarla, telefon askıları ile oluşturduğumuz kombinimizi tamamlamak için de özgün bir plaj çantası kullanmak bizim için güzel bir tercih olacaktır. Happy-Nes’in sizler için sunmuş olduğu özgün el yapımı plaj çantası seçenekleri ile istediğiniz her kombine uydurabileceğiniz bir plaj çantası bulabilirsiniz. 

El Yapımı Desenli Örgü Iphone Kulaklık

 Sıcak yaz günlerinde kombinimizi giymiş bir gezintiye çıkmışken kendimiz müzikten mahrum bırakmak istemeyiz. Kulaklıklar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda ve bu durumda elbette tarzımız üzerinde de bir etkiye sahip oluyorlar. Hem müziğimizden olmayıp hem de kombinimizi tamamlamak artık çok daha kolay. Kablosuz kulaklıklar son yılların popüler ürünü olsa da özel tasarım örgü kulaklıklar bu yılın yükselen trendi olarak karşımıza çıkıyor. Farklı desen ve renklerle kaplanmış kulaklıklar size yeni bir tarz katarken kulaklıklarınızın da daha uzun ömürlü olmasını da sağlıyor. Eğer bir Iphone kullanıcısı iseniz, Happy-Nes’in farklı tarzlarda ve renklerde el yapımı desenli Iphone kulaklıkları ile müziğinizi dinlerken kombininizden de ödün vermeden bu yazın aksesuar trendlerini yakalayabilirsiniz. 

Trend Aksesuarlar ile Küçük Dokunuşlarla Büyük Farklar Yaratın

Yaz sıcakları gelmişken kombinlerinizle birleştirebileceğiniz aksesuarların önemini bu yazımızda sizlere anlatmaya çalıştık. Yazın kıyafet kombinlerinizi trend aksesuarların gücü ile birleştirerek ortaya birbirinden şık yepyeni yazlık kombinler çıkarabilirsiniz. İsterseniz tatil için deniz kenarı bir yere gidiyor olun isterseniz de konsere gitmek için dışarı çıkıyor olun, Happy-Nes’in birbirinden farklı el yapımı aksesuarları ile küçük dokunuşlar yaparak kombinleriniz üzerinde büyük farklar yaratabilirsiniz. Aksesuar trendlerini takip etmek ve aksesuarları kombinlemek için ilgili yazımıza bakabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Ürünler