Telefon Askılarıyla Modaya Ayak Uydur

 

Kendi giyimimize kombinlerimize oldukça önem veriyoruz, peki ya telefonlarımızı neden giydirmeyelim? 

Biraz çocukluğumuza gidelim ve silgimizi kaybetmemek için annelerimizin onu boynumuza iple bağladığını hatırlayalım. Bu nostaljik ve bir o kadar da kullanışlı yöntemi bugün telefonlarımıza da uygulamak ve renk renk modellerle boynumuzda gezdirmemek için hiçbir nedenimiz yok!

Gerek telefon kılıfı gerek ise boncuklu ip olarak karşımıza çıkan telefon aksesuarlarının yanı sıra telefon askıları, hem güvenli hem şık hem de oldukça kullanışlı bir parçadır. Telefon askısı kullanmak için bunca nedeniniz varken şimdi siz de bir tane edinebilirsiniz. Telefon kabınıza geçirebileceğiniz çeşit çeşit rengarenk ve desenli bu askılar özellikle ünlüler arasında yerini aldı ve hızla trend haline geldi. 

Dua Lipa’dan Kendall Jenner’a, Gigi Hadid’den Miley Cyrus’a birçok ünlü için telefonunu süslemek bir akım haline geldi. Bugün hand crafted olarak satılan telefon askıları, çanta kullanımını da minimal seviyeye indirerek kimi zamanlarda ne kadar kullanışlı olduğunu kanıtladı. Ünlü Türk oyuncu Ceyda Kasabalı’nın da telefon askıları vazgeçilmez parçalarından biri.

Her Yerde Her Zaman Telefon

Banka işlemlerinden mobil alışverişe, hatırlatıcılardan iletişime her alanda telefonu kullanır olduk. Elinizde gezdirmeye alıştığınız telefonların güvenliği de bir o kadar önemlidir. Keza elinizde gezdirmiyorsanız da vay halinize, çantada arayıp durun! Tüm bunları kolaylaştıracak ve tarzınızla uyum sağlayacak telefon askısı trendi ünlüler arasında olduğu kadar herkes arasında da yayılmaya başladı. HAPPY-NES’ ta var olan çeşit çeşit el yapımı telefon askılarından tarzınızı tamamlayanı seçebilir, trende ayak uydurabilirsiniz.

Alışverişe Giderken

Diyelim markete veya Avm’ye gidiyorsunuz. İhtiyacınız olan şeyler, telefon ve cüzdan. Halbuki, banka kartlarınızı ve ulaşım kartlarınızı mobilinize tanımlayarak tüm işlemlerinizi sadece telefonla halledebilir ve hiç çanta taşımanıza gerek kalmayabilir. Bu gibi durumlarda kıyafetlerinizle de uyum sağlayacak bir telefon askısı takmak çok şık ve kullanışlı olacaktır. Hatta alışveriş poşetlerini daha rahat taşımanız için oldukça avantajlıdır da.

İşe veya Okula Giderken

Sabah uyandınız telefon alarmınızı kapattınız, evden çıktınız ve metroya binerken telefonla ulaşım kartını okuttunuz. Bilgisayar çantanıza veya minik el çantanıza ek olarak yanınızda olması gereken tek şey telefonunuz. Trafikte, masanızda, yemek molanızda, telefonunuzu her daim yanınızda taşımak ise telefon askısıyla oldukça kolay.

Seyahate Çıkarken

Diyelim turistik bir köyde geziyorsunuz veya dağ tepe tırmanıyorsunuz, telefonunuzu boynunuza asarak ellerinizi rahat bırakabilirsiniz. Rahatça turistik alışveriş yapabilir, dağa çıkabilir, etrafınızı izlerken telefonunuzun nerede olduğunu düşünmenize gerek kalmaz. Hem de bunu tatlı tasarımı olan telefon askınızla yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Telefon Askısı ile Kombinlerinizi Tamamlayın

Nasıl ki kolyeniz, saç bandınız veya inci küpeleriniz şık görünümünüzü tamamlayan ve tarzınızı yansıtan parçalarsa, telefon askınız da ışıltılı görünmenin ve aynı zamanda telefonunuzu taşımanın kolay ve şık bir yoludur. 

Örneğin bir arkadaşınızın nikahına gidiyorsunuz ve şık bir elbise giydiniz. Tarzınızı yansıtacak bir boncuklu telefon askısını hatta belki ışıltılı bir tanesini elbisenize aksesuar yapabilir ve dikkat çekici görünebilirsiniz.

Gündelik hayatınızda ise kumaş görünümlü ayarlanabilir çeşitli askılardan birini kullanabilirsiniz. Oldukça sade ama bir o kadar da kombininizi tamamlayabilecek renk renk telefon askılarından boynunuza takabilirsiniz. 

Sonuç olarak, her zaman kullandığımız elektronik cihazlarını aksesuarımız yapmamamız için hiçbir neden yok; gözlük ve kulaklık aksesuarları en popülerleri olmakla birlikte telefon askısı kullanmanın faydaları ve kazandırdığı şık görünümün su götürmez bir gerçek olduğunu unutmamak gerekir. 

Bonus!

Telefon aksesuarları çok ince ve hoş bir hediye seçeneğiniz de olabilir, kişiselleştirilmeye açık olan bu parçalardan size ve arkadaşınıza en uygun olanı bulmak için şimdi harekete geçebilirsiniz!

Soru: Telefon askısı kullanmanın faydaları nelerdir?

Cevap:Telefon askısı kullanmak, telefonunuzu güvende tutmanın ve kolayca erişilebilir kılmanın yanı sıra, tarzınıza uygun bir moda aksesuarı olarak da hizmet eder. Bu askılar, çeşitli renk ve desenlerde mevcut olup, her türlü kıyafetle kombinlenerek şıklığınızı tamamlar.

En Çok Tercih Edilen Ürünler